Pakattiin koirat autoon ja hurautettiin tsaukkilaan, missä isona yllärinä ulkokenttä olikin jo treenikunnossa eli jäätiin ulos treenaamaan.

Jatsi THE tokokoira aloitti treenit tokottamalla huisan hienosti! Ensin tyhjä ruutu, meni tosi syvälle ja teki hienon seisomisen, tästä palkka ja perään läpijuoksu pallolle. Seuraamisessa tehtiin pitkä kaavio, kerran palkkasin yhden perusasennon muutoin tehtiin kisamaisesti.

Idari tehtiin liikkeenä maahanmenoon asti, josta vapautin vastakkaisella sivulla pallolle eteen, hyvin piti päätä maassa.

Luoksetulon stoppeja tehtiin siivekkeen kierrolla, molemmat stopit loistavat. Lisäksi tehtiin yksi suora luoksetulo, matka 40 m, tuli lujaa:)

Kaukoja liikkeenä, palkaten istumiset, jotka nyt tosi hyvät:))))))

Sitten oli vuorossa nuoriso ja eilisen agikurssin läksyt:)

ToTo aloitti ja ensimmäinen vaikeus oli saada Topelius putken väärään päähän, nyt kun sille on vahvistettu sitä putkeen irtoamista, sille oli aivan mahdotonta juosta putken suun ohi:)

Treeni alkoikin sitten tämän vahvistuksella, eli juoksutin vaan ohi ja suoraan leluun. Sitten päästiinkin itse asiaan, pakkovalssit toimi Toopella tosi hyvin, eikä mulla ollut edes kiire toiseen pakkovalsiin, kiitos Toopen pitkän hypyn:)

Takaakierto oli vaikea, mulla taisi olla esteet vähän eri mitoilla kuin eilen, koska takaakierto ei tuntunut sujuvalta..

Pepsin kanssa niin ikään ongelma putken ohituksessa ja oli vielä astetta itsepäisempi kuin Toope, eli en saanut sitä käteen ja leluun ensin millään, se vaan sinkosi sinne putkeen, nyt oli taas agimoodi päällä:))))

Aikamme tätä harkattuamme, alkoi sujumaan ja päästiin asiaan. Palkkailin ensin ekaa pakkovalssin alkua käteen ja muutaman toiston jälkeen rata pätkissä ja sitten vielä kokonaisena x 2, nollana:)

Pepsi pääsi vielä tekemään yhdellä hypyllä hyppyharkkaa, nostin riman 50 cm ja tehtiin vastaanottaen, lähettäen ja palkkovalssina, hyppäsi tosi hyvin ja kevyen oloisesti + kääntyi hienosti hypyn jälkeen, jättebra!

Nyt on tämän viikon aksat aksattu ja voidaan keskittyä siihen mailman parhaaseen lajiin, eli TOKOON:)))))))))