Muutaman päivän seikkailu pohjanmaalla takanapäin..

Reissun pääasia oli tietysti Jukkan kotona käyminen ja siellä kaikki tällä hetkellä hyvin !! Menomatkalla sinne yritettiin tuurilla treffata kummityttöä Jämijärvellä, tässä kuitenkaan onnistumatta, no ei aina voi voittaa..

Pari yötä vietettiin Seinäjoella hotellissa koko lauman voimin, Kara pärjäsi hotellissa hienosti mutta Mira tipahti sängystä kesken päiväuniensa, voi mimmaa..

Sunnuntaina hypeltiin agia kolmen startin verran, kisat olivat kyllä hienosti järjestetty kaikilta osin! Eka rata oli vähän lennokas, Jatsi lensi, ohjaaja ei.. Luultavasti saatiin kielto tai pari, kun olin ohjauksessa niin armottoman myöhässä mutta sitten hyl kepeiltä, Jatsi liukastui kyllä kepeillä mutta ainakaan videolta ei näy virhettä, no samapa tuo.

Seuraava rata meni paljon ensimmäistä paremmin, kunnes mä onnistuin sössimään 2 estettä peräkkäin. Ekana päästin Japsun A:lta ilman että otti kontaktin ja sitten karjaisin seuraavan hypyn päällä -putkeen- ja siis todella karjaisin, Jatsi sai jalat alleen ja suorastaan sinkosi putkeen tiputtaen riman siinä samalla..

Vimppana hyppis, hyppikset on meille vaikeita koska en saa koiraa missään kohtaa kiinni (ei siis hidastavia kontakteja matkalla) ja tämäkin hyppis näytti vähän hurjalta mun silmiin..
..mutta suunnittelin radan ja pysyin suunnitelmassa, eli tehtiin hieno rata ja 0 !!!!!!!!

Kaiken kaikkiaan tehtiin kaikki 3 rataa, vaikka siis muutaman virheen kera, eli kehitystä on tapahtunut ja tulee tapahtumaan, ensi syksyä odotellessa..

ToTo ei saanut viikonloppuna kuin ottaa (marttilan) merkkiä ja hengata kuplahallissa, eli ToTolla oli todella tylsää..