Tänään siis viimeinen kerta agi-kurssia, kiitokset Janitalle & Jaakolle tarjoilusta!

Jatsin liitelyt tänään ihan superit, ohjasin takaa ja leikkailin takaa, meni huisan hienosti. Jaakko yritti saada munt myös tekemään -valssin-, teinhän mä mutta siinä pyöriessä ei enää ollut sen jälkeen mitään käsitystä mihin rata jatkuu ja mitenpäin niitä esteitä hypitään, onneksi Jatsi tiesi miten mennään!

Hupsula teki hyvät kontaktit ja haki kepit hienosti (oli se helpompi kulma meille), eli kaiken kaikkiaan tosi kiva kurssin lopetus Japsulan kanssa!

Mutta sitten ToTo, tänään ei ollut Toopen päivä..

Ensin lähdettiin tekemään rataa ja alku meni tosi hienosti, mutta sitten Jaakko keksi että nyt treenataan pimeää putkea ja sitä sitten treenattiin ja treenattiin. Toope ei kestä tässä mun liikettä, eli nyt aluksi otan lähetykset kauempaa jotta saan itselle aikaa siirtymisiin ja sitten jatkossa toivoakseni alkaa kestää myös mun liikkumisen (kunhan alkaa tajuta tästä lajista jotain)..

Lopuksi otettiin A:n kautta muutama hyppy, pari ensimmäistä kontaktia olivat niin täydelliset ettei kukaan koskaan ole tehnyt yhtä hienoja, mutta sitten Toope taas alkoi kiehumaan ja mistään ei tullut mitään -huokaus-. Mulla ei ole mitään käsitystä, miten saan koiristani noin hulluja agissa..

ToTon palkkaaminen agissa on kyllä vähän hankalaa, monessa opetustilanteessa palkan pitäisi olla ns. edessä, mutta ToTo ei ammu palkalle vaan ohjaajalle, sitten kun pitkän ajan kuluttua tajuaa lelun olevan jossain, tulee palkka jo ihan muusta kuin siitä mitä treenattiin. Tänäänkin kokeiltiin lelua edessä, lentävää lelua ohjaajalta, lentävää lelua kouluttajalta, Jukkaa lelun kanssa ja aina sama juttu, pääsee palkalle liian pitkällä viiveellä -mun makuun-

Ehkä päädyn nyt vaan ottamaan enemmän -rataa- ja katsoa alkaisiko syttymisen myötä hakemaan enemmän eteenpäin..

Huomenna jatkuu agilityn ihmeellinen maailma pujottelun merkeissä!