566885.jpg

Tänään vietettiin Turussa Sirpan organisoimaa tokokurssia, suurinosa kurssilaisista oli tuttuja ja oli kiva nähdä miten koirakot olivat menneet eteenpäin, huomenna jatketaan uusin kujein..

Koulutuksen päätteeksi olin tietysti täynnä intoa ja koulutukset jatkuivat omien koirien kanssa..

ToTon kanssa treenattiin sitä seuraamista, ilman videota en oikein vieläkään tiedä missä mennään, lelulla palkaten ei tanssi noutajaa mutta ilman videota ei siitäkään sen tarkempaa analyysia (vielä päivä pitää kärvistellä ilman videointia). Tänään palkka kuitenkin aina vasemmalle käännösten jälkeen ja ne alkoivat kyllä sujua paremmin!

Vahvistelin myös pikku-juttuja, nopeaa maahanmenoa, maasta sivullenousua yms. Alo-liikkeiden lisäksi otettiin ruutua, hyppynoutoa ja tunnaria, nämä kaikki ok. Otin myös luoksepäästävyden (itse), päästihän tuo luo..

Jatsin kanssa ekana se idari nopealla kävelyllä, meni hyvin (näin siis jatketaan), ennen idaria lyhyet p.olot. Hyppynouto (pieni metsku), hyvä. Ja sitten treenattiin taas sitä ruutua, muutaman kerran onnistuin laittamaan tuon maahan ruudun takana, muut toistot aika napit, eikun lisää treeniä..