Aamupäivällä otettiin noudot ja kaukot, meni hienosti !! Sitten päätin kokeilla luoksetuloa liikkeenä, ensinnäkin varasti lähdössä (annoin tulla), ei pysähtynyt seisomaan, ei sitten millään, vetää korvat luimuun ja kiihdyttää vauhtia..

Tuo on vaikea liike tuollaiselle hiipparille, sen kanssa on pakko treenata hurjaa vauhtia että saa banskun pois ja hurjasta vauhdista stoppaaminen taas tietyssä vireessä ihan mahdotonta, höh.

Iltapäivällä sitten luoksetulosulkeiset, toivottavasti onnistuneesti treenattuna. Lopputuloksena nyt stoppaa mutta silti vauhti hyvä, eikä banskua. Kisoissa jää nähtäväksi tämän treenin tulos..

Kaukot ja ruutu leikittynä hienot, samoin liikkeestä istuminen. Tunnarissa pääosin onnistumisia, tosin jokunen vääräkin nousi, tämäkin liike taitaa mennä fifty-sixty..
..mutta kaikkein mielenkiintoisinta kisoissa tulee olemaan se palkattomuus, sitä ei olla tarpeeksi pystytty ToTon kanssa treenaamaan, tuolla kun aina hajoaa joku liike niin paha siinä on ottaa kisamaisia palkaamattomuus-treenejä.

Koska mulle on kuitenkin pisteitä tai sijoitusta tärkeämpää että koiralla on kisoissa hyvä olla, on todella mielenkiintoista nähdä miten Toope kisoissa reagoi pitkään luokkaan ilman palkkaa (en ole kovin positiivinen tämän suhteen). Siksi mulla onkin valmiiksi on mietittynä plan a) ja plan b) kisojen jälkeiselle treenaamiselle