604815.jpg
kuva Saari Sirpa

Aamulla pääsi Jatsi viettämään laatu-aikaa kanssani, ekana aloitettiin lyhyillä treeneillä, tunnarit laitoin muutaman metrin ruudun merkin taakse ja aloitettiin ruudulla, tehtiin kokonaisena ja meni tosi hyvin! Sitten tunnari, eli mennessä piti ohittaa se äskeinen ruudun merkki, tämäkin sujui hienosti, palkaksi sitten se tunnarikapula.
Sitten tehtiin Japsukan kanssa ihan kahdenkeskeinen lenkki, Japsukka ravaili onnessaan vapaana koko lenkin..

ToTo treenasi taas seuraamista, vihdoin ja viimein taisin keksiä miten saan sen mieleisekseni. Luultavasti joudun muuttamaan seuraa-käskyn ja rakentamaan tämän ihan alusta..

Ruudun suhteen tein myös pieniä muutoksia, tosin nämä ovat vielä ajatus-asteella, eli niistä sitten enemmän jos ja kun toteutuvat.

Kyllä tämä koiran koulutus on mielenkiintoista, tuollainen koira kuin Toope, pitää kyllä nöyränä !!

Kara ja ToTo pääsivät sitten metsälenkille, Mira sen sijaan valmistautuu eläinlääkärikeikkaan hännässä olevan luumun kokoisen patin vuoksi, voi pientä..

605226.jpg

Mimman patti oli mitä suurella todennäköisyydellä tukkeutunut talirauhanen, tämä tyhjennettiin mutta se kova mötikkä (talirauhanen?) jäi sinne, nyt tilannetta seurataan..

ToTo oli reissussa mukana, kävi shoppailemassa eläinkaupassa ja tutustui isoon dalmis-urokseen, eilen tutustui koirakoulussa iso villakoiraan, eli pian alkaa olla kaikki rodut Toopelle tuttuja !!
Eläinlääkärissä Toopen jalat taivuteltiin (pyynnöstäni), eikä ainakaan tämän perusteella mitään -vakavaa-