Jatsi on nyt päättänyt kiristää ohjaajan hermoja tuomalla joka päivä väärää tunnaria ekalla, toistolla aina oma, arghh..
Vauhtia liikkeestä löytyy kyllä (joskin tippunee näiden epäonnistumisten vuoksi) mutta selkeästi hosuu ja ottaa sen oman viereisen (riippumatta hajustuksen määrästä), no näillä eväillä kohti SM-kisoja..

ToTon treenit tänään videolle, tyhmä minä palkkailin nameille ennen seuraamista ja pieni luuli että nameja on siellä kädessä vieläkin, seuraaminen siis käsivoittoista, hmm..

Tunnari hyvä (huomaako kukaan jos Toope on Jappan tilalla SM-kehässä tunnarin ajan), ruutu hauska, asenne ja vauhti nyt kohdallaan mutta stoppi menee pitkäksi, pitänee huomenna kokeilla vielä aikaisempaa käskyä, alustalla/lelun paikalla ei ole mitään merkitystä, Toope tekee ruudun ihan miten itse parhaaksi näkee..

Kaukot kivat, hyppää taaksepäin reilusti, hyvä hyvä!! Tasamaanouto ihan ok, hyppynouto metskulla hieno ja luoksetulo great! Puskaakin kierrettiin ja otettiin stoppia, pyssäsi kuin seinään..

Ennen iltaruokaa hieno p.makuu ihan liikkeenä, alussa odotus ennen maahanlaittoa ja lopussa viive + perusasento, tässä ohjaajan sijoittautuminen koiran vierelle on ensiarvoisen tärkeää.

Porilaiset koirat yllättivät tänään osaamisellaan, tsemppiä jatkoon !!