Siis pitkäänkö tätä sadetta jatkuu, voiko näin paljon edes sataa?

Edelleen treenit siis sisällä, koirat voisivat ilomielin treenata myös sateessa mutta mä en, kun ei kerran ole pakko:)

Jatsi pääsi tekemään vain -päätä-, nyt on hyvin ostanut tämän, tekee päätä häntä heiluen. Pitkään joudun kyllä ottamaan tätä edestä vielä, sillä sivulta nakkaa pään vinoon (ei enää niin pahasti kuin muutama päivä sitten) ja tavoitteena olisi tietysti suora pää:)

ToTon kanssa aloitettiin vasemmalle käännöksillä, taisin vihdoinkin keksiä miten saan Toopen upean käännöksen siirrettyä seuraamiseen, mutta ei nuolasta vielä..

Sitten tehtiin tunnaria urakalla, hyödynsin edeltäviä hetsattuja noutotreenejä ja otin tunnarin samassa paikassa, arvaten kierrosten nousevan reippaasti:) Treenin ideana tänään tuoda oma, vaikka olisi miten kiire!

Tehtiin about parikymmentä tunnaria, oikean toi aina tosin työskentely kapuloilla ei ollut -niin kaunista-, kapulat sinkoili pitkin poikin ja muutamalla toistolla taisi vähän napsastakkin väärää mutta treenin idea oli tuoda oikea ja se toteutui:)

Ennen iltaruokaa pojat saivat ottaa p.makuun, Jatsi teki lyhyen -pää maassa- ja -pää maahan sivulta- makuun ja ToTo aavistuksen pidemmän alun ja lopun viiveiden kera.