Sittenkin ehdin päivittämään treenit tänne..

ToTo on tuttuun tapaansa taas aiheuttanut harmaita hiuksia, tällä kertaa ruudun merkeissä. Välillä tuntuu että ruutu on -siinä- ja sitten se taas katoaa kuin tuhka tuuleen..

Tänään oli meidän tokoryhmän treenit Kupittaalla ja Jatsikin pääsi mukaan pitämään hauskaa !! Aloitettiin p.istumisella jossa muut makasivat ja Jatsi istui !! Treenejä edeltävästi Japsu fiilisteli ruutua ja kaikki ruudut ihan superit !! Itse treeneissä tehtiin ohjattu, oikea puoli meni hienosti mutta vasen upposi pitkään ruohoon ja yritti pariin otteeseen hakea keskimmäisen, tehtiin sitten usea onnistunut toisto vasemman puolen kanssa !!

ToTo treenasi ruutua, ennen itse treenejä tarjosi tyhjässä ruudussa sitkeästi merkkiä. Itse treeneissä ruudut ok, kun juoksutin läpi ensin pari kertaa mutta kisoja ajatellen haluaisin ekan tyhjäkin onnistuvan, keksisi vaan miten..

Seuraavassa osiossa ToTo teki idarin liikkeenä siten että liikkuri käskytti joka toisen sivun ja ne seurautin, käskyttämättömissä sivuissa asennot, meni hienosti !! Idarin perään tunnari, joka super !! Sitten hyödynnetiin kapulat ja otin myös Jatsin kanssa tunnarin, tämäkin super !!

Lopuksi ToTo otti p.istumisen muiden maatessa, enemmän saisi keskittyä piiloon (pää pyörii), eli tätä pitää vahvistaa..

Iltatreeneissä vielä Toopen kanssa ruutua, kokeilin vähän sitä sun tätä (Toope sai tottakai kaikista -mun- kokeiluista palkan), melkein parhaimman näköistä on kun laittaa suoraa maahan ruudussa, tämä pohdintaan..