ToTolla oli tänään treenivapaata ja ToTo päätti käyttää vapaansa shoppailuun. Käytiin hengailemassa hansassa & stockkalla, oli halpa reissu, ei ostettu mitään. Tosin Toopella ei kyllä ole rahaakaan..

Perjantaisin iltapäivällä on aikamoinen määrä ihmisiä shoppailemassa, välillä oli oikein vaikeuksia kulkea koiran kanssa mutta ahdistavaa tungostahan me oltiinkin hakemassa:)

Hansatorilla treenailtiin sitten vähän, perusasentoa, seuraamista, kaukoja ja luoksetulon loppuosaa, en kehdannut jättää Toopea yksin pitkälle koska selkeästi muutamaa ihmistä pelotti kauppakeskuksessa vapaana hengaileva koira:)

Toope oli täysin oma itsensä, ainoastaan ihmetystä aiheutti maisemahississä liikkuva tausta, joka sekään ei enää jaksanut aiheuttaa ihmetystä poismennessä.

Jatsi sai sitten korvaukseksi ja Toopen isoksi harmiksi ikiomat takapihatottistelut. Aloitettiin idarin asennoilla, ne suorapalkaten, asennot superhienot mutta seuraaminen aikas vallatonta:)

Kaukot sekä asennoista palkkailen että liikkeenä, superhienot!! Luoksetuloa otettiin pitkästä aikaa puskia kiertämällä, Jatsi teki ihan superstopit. Lopuksi pitkä suora luoksetulo jossa tuli ihan täysiä.

Superhieno iltapäivä, saldona koomaton shoppailija & etevä ja pätevä Puupi:)))))