ToTolle suunnitelmien mukaisesti -kaikkea kivaa-, eli aloitettiin A:n kontakteilla. Ei tehty mitään miljoonaa toistoa, koska on niin upeat!! Sitten puun kiertoa, tässä ei olla edetty mihinkään eli läheltä kiertää hienosti mutta kun matkaa lisäätään on kuin hyrrä eikä irtoa tai irtoaa mutta pyörien ja yleensä päin puuta..

Lisähupina otettiin vähän alustaa + ruutua alustalla, tässähän mentiin jo vähän tokotreenauksen puolelle joten kerta kiellon päälle ja muutama tunnari lopuksi, nämä menivät ihan hyvin mutta ruudussa pallopalkka olisi ehkä toiminut paremmin kuin namit, nyt pitäisi tarkkaan rekisteröidä millä palkoilla vahvistaa mitäkin osaa jotta pääsisi sinne -ilmeeseen- asti joskus !!

Jatsi otti seuraamista, joka tosi hyvää (kuten aina), mutta sitten töppäsin jo toistamiseen näiden palkkojen kanssa, eli kun otettiin seuraavaksi hurrilla hiipimistä palkkasin nameilla ja vire ei ollut niin hyvä, eli lelu tähän jatkossa! Hyppynouto hurrilla oli kyllä moitteeton, eli ihan pieleen ei tämä mennyt. Lopuksi vauhtitunnari pihan poikki, joka super!

Päivän opetus ohjaajalle, pitää miettiä tarkemmin millä palkkaa !!

Iltatreenit
ToTo treenasi seuraamista, joka oli aikas kivaa. Seuraamisen on näemmä oppinut itsekseen, sillä sitä ei olla edes pahemmin treenailtu..
Lisäksi ruutu ja nyt pallo-palkalla, meni hienosti!

Jatsi hiiviskeli hurrin kanssa, niin ikään lelupalkalla ja hyvin hiipi !! Lisäksi otettiin suoraa luoksetuloa joka hyvä!