Jatsi otti ohjatun, kaukot ja hyppynoudon (iso hurri)  kisamaisesti, palkka hyppynoudon jälkeen..

Ohjattu oli lähes täydellinen, ei mitään moitittavaa. Kaukot hyvät, tosin seisomasta maahan olisi voinut hissittyä enemmän, eli tätä voisi erillisenä taas treenailla, seiso-istu (jota treenattu) tänään hyvä! Hyppynouto virityksineen loistava!

ToTo aloitti -sillä- seuraamisella. Aamulla vaihdoin taas kerran seuraa-käskyn, uudella käskyllä haen vain jalassa kiinni olemista, viis päästä tai paikasta (voin katua tätä vielä..) ja nyt -uusi- seuraaminen just sitä mitä hainkin, voiko tuo oikeesti oppia yhdellä treenikerralla, jos voi niin sitten on kyllä mulle liian älykäs..

Sitten otettiin liikkeestä maahanmeno, tätä ei olla otettu sataan vuoteen joten ekalla palkka heti maahanmenosta ja toistolla liikkeenä, ekaa kertaa otin sieltä maasta ihan perusasentoon asti (tämä tehtiin siis malliin avo).
Sitten luoksetulo, tässä ei mitään ihmeellistä mutta tätä nyt ollaan treenattukiin..
Liikkeestä seisomisessa ekalla lelu vahvistuksena, toisella liikkeenä (alo) ja perään vielä seuraamista, jottei ala ennakoida näitä stoppeja (tässä eri seuraa-käsky).

Vimppana hyppy liikkeenä ja toistolla palkka stopista esteen takana. Liikkeiden välillä annoin Toopen irrota ja kutsuista sitten palkka aina sivulla, tuli kyllä nopeasti aina kutsuttaessa.

Molempien poikien treeniin olen kyllä tyytyväinen, Jatsin kanssa siis kauko-leikkiä ja ToTon kanssa sitä seuraamista (en vaan jaksa uskoa, että näin helpolla oppisi)