Aamutreenit

Jatsin kanssa jatkettiin -taakse- tempun työstämistä, nyt meni tosi hienosti! Lisäksi kaukot liikkeenä x 2, vahvistukset on tuottaneet tulosta, eli täydelliset kaukot!

ToTo treenasi maahanmenoa, sitä ei olla nyt viime aikoina treenattu ja selkeästi on huonontunut, menee kyllä maahan muttei oikealla ilmeellä (ilme-pohdinnat lisätty Oulun iloksi), eli nyt vahvistettiin sekä luoksetulon maahanmenoa että liikkeestä maahanmenoa, helposti alkoi nopeutumaan ja treenin lopussa oli jo tosi hieno tippuminen vauhdista!

Päivätreenit

ToTo treenasi hyppynoutoa vinoilla heitoilla, aluksi yritti kiertää paluuhypyn ja kerran menohyppykin meinasi jäädä tekemättä, tosi nopeasti alkoi kuitenkin oikein hakemaan estettä takaisin tullessa ja todella vinotkin onnistuivat lopuksi hienosti. Lisäksi treenattiin sitä uutta luoksetulo-käskyä, etenin varmaan liian nopeasti koska ei tuntunut munsta hyvältä (väärä ilme, taas), eli treenit jatkuu..

Jatsi treenasi myös hyppynoutoja ja siinä vinoja, tää on Japsulle -niin- helppoa!! Lisäksi treenattiin luoksetulon lähtövauhtia, pakoonjuoksuilla sain loistavan vauhdin ja vauhti pysyi myös liikkeenomaisesti tehtynä, näin jatketaan! Otettiin vielä puskan kierrolla stoppia suorapalkalla.

Illan ihmeet

ja TAAS sataa!!!!!!! Jatsi  on todistanut säänkestävyytensä mm. voittamalla viime vuonna(kin) SM-kultaa kisaten sekä helteessä & sateessa, joten itseäni säästääkseni Japsula treenasi vain sisällä. Tehtiin -taakse- temppua!

ToTo ei vielä ole todistanut oikein mitään, joten eikun sateeseen..
..treenattiin sitä päivällä kesken jäänytttä luoksetuloa, ei lähde "sukulla", katsoo mua vaan vähän säälivästi, kuule kun ei täältä saa tulla ennen kuin käsketään!

Minähän en mitään treenaa, ellei tule tuloksia (heti, kaikki mulle nyt), joten suosiolla otin seuraa-käskyn tähän ja sillä sitten niitä luoksetuloja. Nämä menivät hyvin, eli tällä jatketaan..