Tänään jäi sitten Topeliuksen tokoryhmä väliin, kun ei päästy irroittautumaan remontin keskeltä treeneihin..

Ja koska vettä tulee edelleen kaatamalla, päädyin suosiolla treenaamaan vain olkkaritreeniä. Tosin hiottavia asioita riittää joten välillä on hyväkin keskittyä vain pilkun viilauksiin!

Part I
ToTo treenasi kaukoja, estin taaksepäin hyppelyn ja vahvistin s-m vaihtoa. Jatsi treenasi kaukoja också, sillä vahvistettiin s-i vaihtoa. Kara treenasi kaukoja mielenvirkistykseksi, lisäksi Kara sai antaa tassua ja toista (Karkin oma temppu)

Part II
ToTo pari merkkiä, ei taida onnistua tuon treenaus sisällä -väärä ilme-. Sitten 3 tunnaria, selkeästi näki että tunnari vaikea täällä kotona sisällä mutta sitäkin iloisempi olen onnistuneista tunnareista, tosin tässäkin -ilme väärä-

Sitten otettiin painavaa kapulaa, ekalla ote melkein irtosi kun paino tuli yllätyksenä, sen jälkeen kaikki toistot aivan loistavat! Paikallakäännöksiä, nyt ei temppuilut.. Ja lopuksi p.istuminen josta vapautus lelulle!

Jatsi aloitti paikallakäännöksillä, aivan loistavat & suorat -hyvä ilme-, painavaa kapulaa ongelmitta ja p.olot lelulle vapauttaen. Makuu pitkillä viiveillä alussa ja lopussa.

Kara ilmoitti, ettei treenaa kahta kertaa päivässä, ei sitten..