Tänään oli treeneissä sellainen rata, joka oli mahdollista tehdä, JEE!!!!!

ToTo oli taas niin vauhdikas ja me tehtiin 0, tällä nollalla porskutetaan pitkälle:)

Lisäksi mä ehkä osasin liikkua tasaisesti tai ainakin tasaisemmin, kun multa kiellettiin hyppääminen. Tarkoituksena siis lienee se, että vain koira saa hyppiä..

Lisäksi huomasin että Toope ei palkkaannu enää agissa, kerran voi ottaa lelun mutta jättää sen nopsaan ja kyttää vaan koska jatketaan. Tässä on omat hyvät ja huonot puolensa mutta päätin että Toopen kanssa tämä saa olla vain hyvä juttu, koska se palkka on aina ollut sille niin tärkeä asia kaikessa ja siitähän ollaan pyrkimässä eroon, törkeesti sitten vaan käytetään aksaa tässä apuna:)

Pepsi teki samaa rataa isojen koirien kanssa (pahkahtuu ylpeydestä) vähän lyhyempänä versiona, koska A ja verkottomat kepit piti jättää tekemättä, toista ei saa vielä tehdä ja toista ei vielä osaa..

Nyt oli asenne kohdallaan ja tekemisen meininkiä, hurja miten lujaa se meni! Tarkoituksena oli palkata sitä jossain kohtaa rataa hypyn jälkeen, tämä jäi vaan suunnitelmaksi koska aina pongasi jostain putken ja palkkasi itsensä sillä mutta se saa nyt tehdä niin:)