..temppuja, temppuja, enemmän temppuja:)

Ollaan varmaan pian valmiit koiratanssin SM-kisoihin:)))))))

Täällä oli eilen pakkasta -17 ja tuuli 11 m/s, näiden yhteisvaikutuksena pakkasen purevuus iholla -40, jippii!!! Tänään ollaan melkein kesäkelissä kun pakkanen ja tuuli yhteensä vain - 25, melkein hihatonta voisi harkita:))))))

No, onneksi on olohuone ja hyvä mielikuvitus! Ollaan temppuiltu 2-3 kertaa päivässä, siten että joka kerralla on mukana joku oikea juttu, liittyen joko tokoon tai agiin. Joka kerralla mukana on myös uusi temppu, myös aivojumppaa pitää pitää yllä, ja sitten yksi -just for fun-

Nämä tokoon tai agiin liittyvät tekniset temput eivät vaadi mielikuvitusta, tokossa nyt varsinkin riittää hiottavaa, AINA!

Uusien asioiden opettaminen on Jatsille ja Toopelle vähän haastavaa, Jatsi on vähän tosikko eikä innostu aina kaikesta uudesta, sen takia lintsaan välillä sen kanssa näistä uusista ja se vaan ryömii, alkaa muuten olla siinä mallissa ryömiminen, että oltaisiin varmasti mitalleilla ryömimisen SM-kisoissa:)

Toopelle taas uuden opettaminen on haastavaa jo siksikin että se osaa melkein kaiken, että tosiaankin saa käyttää mielikuvitusta keksiessään joka päivä jotain uutta!
..tänään sen uusi oli TUU - TAA ja kyllä (!) tämä kuullostaa sanottuna yhtä hölmöltä mitä kirjoitettunakin!

Mutta meidän kaikkien lemppari -just for fun- osio ei tuota kellekkään mitään vaikeuksia:))))))

Peps on tehnyt myös oikeeta treeniä, tosin olkkarissa mutta kuitenkin. Tänään treenattiin päiväruualla noutoja sekä puulla että metallilla. Tehtiin kutsunoutoja, harkattiin luovutusta, kapulan kanssa sivulle peruuttamista ja pari kokonaista noutoakin mahtui mukaan, sillä on kivan kiire:)))

Luoksetuloja tehtiin myös ja kaukoja, nyt M-S vaihto on kunnossa, seuraavaksi pitää työstää S-M jossa kääpiö sinkoaa eteenpäin muutaman kääpiön mitan:)))))))