Ei mikään ihanne-yhtälö kun itse on väsynyt viikonlopun reissaamisesta ja koirat ladanneet akut täyteen ja ovat täynnä energiaa..

ToTo treenaili sitä sun tätä, aloitettiin ottamalla A:ta ilman alustaa. Meni hyvin, joskin innoissaan välillä tipahteli sieltä kontaktilta ja välillä taas keikkui A:n harjalla pää pyörien odotellen hidasta ohjaajaansa..

Pujottelua otettiin kahteen otteeseen, ekalla tehtiin vain sitä Toopelle helppoa (eli minä pysyn poissa kepeiltä), joka onnistuikin valtavan hienosti!! Toisella kerralla treenattiin sitten myös mun väärällä puolella oloa, sekä minua lähempänä keppejä. Tämäkin alkoi jo sujua alun pyörimisten ja huudon jälkeen..

Tokon saralla Toope otti seuraamista, kaukoja, merkkiä (ruutua piti ottaa, mutta ToTopa oli taas siivonnut yhden merkin pois), ohjattua, hyppynoudon metskulla ja tunnarin. Toko-osuus meni tänään moitteetta !!

Jatsi treenasi vain tokoa, eli työn alle noudot. Ohjattu oli hurjan hieno, toisella kertaa kapula vielä lehtien seassa, mutta kun suunta on varma ei tässäkään edes epäröintiä. Hyppynouto pienellä metskulla meni hyvin! Lopuksi tunnari, joka aivan täydellinen, hieno päivä Japsulla !!

Pellolla molemmat pojat ottivat laitonta, nyt ollaan tehty tämä siten että toinen odottaa -siinä- käskyllä toisen hakiessa, samalla saadaan treenattua sekä malttia että vauhtia, vauhti kun kasvaa tuon maltin myötä. ToTo otti lisäksi pellolla muutaman luoksetulon seisomisen, hyvin stoppasi..