Ollaan keskitytty ToTon kanssa kaikkeen kivaan, joka noutojen kohdalla tarkoittaa vauhtia & pitämistä, ohjattu nouto on hienosti yhdistetty -kivaan-, samoin hyppynouto mutta tänään tuli mieleen, että sellainenkin liike kuin tunnari on olemassa..

Jukka toimi liikkurina, eli tehtiin ihan kisamaisena (ei välttämättä siis maailman viisainta pitkän tauon jälkeen) ja vauhtia oli !!!! Ekalla nappasi oman viereisen, toistolla ihan jonkun vaan ja kaksi viimeistä otosta onnistuivat, eli Toope ja Toopen nenä löysivät toisensa..

Palkkailin kaikki tunnarit surutta, niin väärät kuin oikeatkin! Tämän seurauksena vauhti kasvoi vain joka toistolla ja kun se nenäkin löytyi, niin lopputuloshan oli LOISTAVA !! Mutta tunnaria pitää muistaa treenata..

Tehtiin myös kaukot, vähän poikitti (asennot on taas ylikivoja) eli tarkkana nyt omien käsimerkkien kanssa, ettei yhtään tule provosoitua sivupomppuja. Loppuperusasento oli jotain ihan huippua, oikein ponkaisi mun sivulle, tämä pitää säilyttää !! Otettiin vielä idarin asennot, jossa asennoista suorapalkka.